Код на продукта : b3
Наличност : В наличност
389,00 лв

Възможни опции

Количество

ПРОМО: 0% ЗА 6 МЕСЕЦА!
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 64.83 лв. на месец

Млада индийска коса

Младата индийска коса е много популярна, защото е една от най-естествено изглеждащите и съчетаващи се коси с вашата собствена. Най-добрата индийска коса е необработвана с химикали, с много добро качество и цялостен епидермис, непрекъсната структура, което я предпазва от заплитане.

Тя може да бъде боядисвана и третирана по начини, които отговарят на различни вкусове. Проверете тъканите, за да се уверите, че те са устойчиви и защитени срещу окапване. Важно е, че тъканта се запазва здрава толкова дълго, колкото и косата. Най-добрият избор при закупуване на коса е когато се закупи от реномиран и утвърден дистрибутор.

Най-доброто предимство на младата индийска коса е, че тя не е третирана с химикали. Това гарантира един великолепен продукт, когато търсим натурално изглеждаща коса.

Коса, която е третирана с химикали е с увредена структура, това я прави слаба и намалява дълголетието й. Младата индийска коса има по-голяма продължителност на живот и осигурява разнообразна текстура, която всеки може да я пригоди към своя собствен стил. Тя предлага многостранни стилови линии. Може да бъде права, накъдрена и боядисана с вашия любим цвят.

Косата е 100% естествена и цветовете са обикновено натурално черни и подобни на 1Б.

НАШАТА ПЪРВОКАЧЕСТВЕНА ИНДИЙСКА КОСА СЕ СЪЧЕТАВА МНОГО ДОБРЕ С ВСЯКАКЪВ ТИП КОСА!

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!