17. Мъжка перука от естествена коса

Тупетата са направени за да прикрият оредяващи области или пълна липса на окосмение по главите на представителите на силния пол. Само в рамките на няколко секунди, нужни за фиксиране на тупето, Вие ще промените изцяло своята визия и ще придобиете младежкия вид както в най-добрите Ви години. Забравете за притеснението и неудобството от липса на коса, вървете отново с високо вдигната глава, върнете си самочувствието на истински мъж и се радвайте отново на засилен интерес от страна на жените, както в най-добрите ви времена. Технологията за направа на тупета се разви изключително много през последните години, благодарение на което, сега те стоят на главите ни по-добре от всякога и предават изцяло нов и завършен вид на визията ни.

Тупетата от естествена коса са направени от 100% висококачествена човешка коса, която може да се изправя, боядисва и мие с шампоан, точно както вашата коса. Тупетата са предварително оформени с кичури или прави, в зависимост от вашите собствени предпочитания.

С подходящи грижи, те могат да се използват много дълго време.

Има много разновидности на тупета, различни стилове и цветове. По този начин Вие ще можете да промените цялостната си визия в ежедневието или когато имате специален повод. Вие ще бъдете възхитени от вашата нова визия, като не на последно място ще си спестите притесненията и неудобството от ходенето по фризьорски салони за фиксация, като вместо това изключително бързо и лесно ще го направите сами вкъщи.

1. Сресване - Нежно вчешете заплетената коса с четка или гребен (препоръчва се специална четка за перуки), като започнете от краищата към върха на перуката.

2. Миене - Намокрете я с хладка вода, като водата тече по продължението на косата. Не я накисвайте в чешмата, защото това ще причини заплитането на косата. Прибавете шампоан за перуки и го разнесете по продължението й с пръсти. 

3. Сушене -Нежно притискайте косата с кърпа, за да попиете водата от тупето. Как да почиствате и поддържате новата си перука Повечето перуки/тупета се нуждаят от почистване на всеки 10-15 носения, в зависимост от начина Ви на живот. 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

17. Мъжка перука от естествена коса

  • Код на продукта: tupe_est_17
  • Наличност: В наличност
  • 249.00 лв
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 24.49 лв. на месец