15. Мъжка перука от естествена коса
С годините някои мъже се сблъскват с неприятния проблем на оредяващата или напълно лисваща коса. Това се отразява върху самочувствието им. За да не се безпокоят повече, ние предлагаме мъжки перуки от естествена коса, които се поставят в рамките на няколко секунди, при това напълно лесно и без да има нужда от помощта на фризьор, който да фиксира тупето.

Технологията за изработка е развита толкова много, че поставяйки си някоя от мъжките перуки от естествена коса, господата ще видят колко добре седят върху главата и колко завършен вид дават на визията им.

Ние ви предоставяме 100% висококачествена човешка коса, която можете да изправяте, боядисвате и миете с шампоан, точно както може да се процедира със собствената коса. Тупетата предварително се оформят с кичури или прави. Всичко зависи от вашите предпочитания. Предоставяме ви широка гама от цветове, различни стилове и разновидности мъжки перуки от естествена коса. Стараем се да покрием максимално широк кръг от изисквания и вкусове.

Гарантираме ви, че ако полагате подходящите грижи за мъжката перука от естествена коса, която закупувате от нас, ще можете да я ползвате за много дълъг период от време и ще си спестите хиляди притеснения и неудобството от посещението на фризьорски салони за фиксация.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

15. Мъжка перука от естествена коса

  • Код на продукта: majki-peruki-est-15
  • Наличност: В наличност
  • 249.00 лв
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 24.49 лв. на месец